Wandtegels

De wandtegel is een belangrijk element voor de bepaling van de sfeer in uw badkamer of als wandafwerking in uw keuken. Voor iedere woonstijl heeft u de keuze uit een scala bijpassende wandtegels qua kleur, structuur en afmeting. Kiest u voor een grote wandtegel, smalle stroken of een speels effect middels een wildverband?

 • Quarzdesign wordt ook wel eens 'Lightstone'  genoemd; een natuursteen wandtegel die schittert door de kwartsiet substantie. De afwisseling tussen glans mat levert een zacht contrast in het gepolijste oppervlak van de tegel.

 • Quarzdesign wordt ook wel eens 'Lightstone'  genoemd; een natuursteen die schittert door de kwartsiet substantie. De afwisseling tussen glans mat levert een zacht contrast in het gepolijste oppervlak van de wandtegel.

 • De Escala wandtegel in het formaat 30x60cm heeft een fluweelachtig oppervlak. De lichte, bijna witte kleur met fijne lijnen, bieden een mix van elegantie en natuurlijkheid. Gecombineerd met strippen in grijs-grafiet of beige-goud geven de badkamer de bijzondere flair.
 • De Holly serie is meer dan alleen een 20x60 cm wandtegel. De vijf perfecte basis kleuren, van wit tot beige tot donkergrijs, overtuigen zichzelf. En wanneer u eenmaal de twee decors gezien, bent u overtuigd.
 • Met zijn discrete metallic glanseffect en fijne glanzende textuur, is de Inside wandtegel ideaal voor een moderne woonkamer. De 20x60 cm wandtegels worden versterkt door een ongewone en modieuze decortegel genaamd New York.

 • Een INSPIRE wandtegel in 30x50cm formaat is zowel minimalistisch als trendy. Voor hen die voor INSPIRE kiezen, ligt de focus op goede smaak en moderne individualiteit. Het doel is niet om te laten zien wat u kunt doen, maar het daadwerkelijk realiseren van hun eigen stijl.
 • De serie Iron krijgt zijn unieke uitstraling door de opvallende kleurstelling. De combinatie van lichtbeige, roestbeige en kastanjebruin geeft een heel bijzondere flair aan elke kamer. Hier is een rand mozaïek met fijne lijnen aan toe te voegen om de wandtegel nog meer te laten spreken.
 • Ingetogen en zeer ongebruikelijk: De wandtegel-serie LimeLine weet deze eigenschappen te combineren. De tegel met subtiele lijnen heeft een kalmerend effect. De aangename kleuren - wit, warm crème en zacht antraciet - zijn tijdloos en eenvoudig.
 • MyHome is de wandtegel voor iedereen die trots is op zijn of haar goede smaak en hiervan geniet. Fijne, tastbare lijnen maken deze tegel extra speciaal. De stijlvolle verbinding tussen het oppervlak en de warme crème en lichtgrijze kleuren weten de goede smaak voor iets speciaals te bevestigen.
 • De PAPOEA serie is geschikt voor het gebruik in zowel particuliere als openbare ruimtes en verkrijgbaar in twee afwerkingen. De elegante en glanzende Lappato zorgt ervoor dat de waardevolle uitstraling behouden blijft. De wandtegels zijn op geen enkele wijze meer gevoelig voor krassen en is eenvoudig te reinigen.
 • De Spring serie is geïnspireerd door de eerste dag van de lente, wanneer het licht nog zacht is en de natuur weer tot leven begint te komen. Een lichte textuur en kleurtinten geven deze, in de basis grijs/beige wandtegel, een natuurlijke, bescheiden indruk.

 • De wandtegel VOGUE straalt glamour uit. Met zijn stralend witte tint zorgt deze serie voor een tijdloze elegantie. De decortegel bestaat uit een combinatie van het hoogglans wit gecombineerd met een soft glossy witte rank als decoratie.
 • Naast minimalistische en kleurrijke, levendige decoraties, staan de GROHN wandtegels ook bekend om het presenteren van decoratieve ideeën in retro kleuren. De Planet decoratie doet denken aan behang ontwerpen uit de jaren 1970. De omgekeerde decorvariant wordt gedomineerd door blauwe en grijze kleuren in geometrische ontwerpen.
 • De X.Cite badkamerserie in rood en zwart doelt op de consument die zeker weet wat hij wil. De exclusieve styling komt vooral naar voren in de decoratieve wandtegels.