Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Svedex deuren

Svedex deuren zijn stijlvol, vernieuwend en betaalbaar. Met de grensverleggende en moderne ontwerpen maakt Svedex van de binnen- of buitendeur een echte eyecatcher.

 • Kant-en-klare deuren bij u thuis afgeleverd
 • FSC- en PEFC-gecertificeerd
 • 10 jaar garantie op Svedex Superlak

Superlak van Svedex

Een deel van het Svedex deuren assortiment is gelakt met de Svedex Superlak. De unieke formule van deze lak zorgt ervoor dat de gelakte deur kras- en vlekbestendig is en niet verkleurt door de zon. De deuren kunnen gelakt worden in drie wittinten: alpine wit, extra wit en warm wit.

 • 10 jaar garantie op Svedex Superlak
 • Kras- en vlekbestendig
 • Geen verkleuring door zonlicht
 • De lak is milieuvriendelijk

Stijlvol én milieubewust

Het Nederlandse bedrijf Svedex is zich bewust van het milieu en houdt hier rekening mee betreft haar producten. Neem bijvoorbeeld het aflakken met de Svedex Superlak: dankzij de snelle uitharding van de laklaag wordt er minder energie verbruikt, waardoor er geen CO2-uitstoot plaatsvindt tijdens het proces. Daarnaast zijn de binnendeuren van Svedex gecertificeerd met het Forest Stewardship Council (FSC) keurmerk en Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes (PEFC) keurmerk.

Svedex deuren bij Filippo Keukens Badkamers Tegels

Filippo Keukens Badkamers Tegels heeft voor iedere woonstijl – van klassiek tot modern – een geschikte binnendeur. Neem bijvoorbeeld de binnendeuren van Svedex: met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren en ontwikkelen van binnendeuren zijn zij uitgegroeid tot de koploper in de Europese markt.

Voor het Svedex staat de klant centraal, wat terug is te zien aan de producten die zij leveren. Er wordt keer op keer goed geluisterd naar de wensen van de klant om er vervolgens voor te zorgen dat het eindresultaat verbluffend is.

Bekijk het assortiment Svedex deuren online

Op onze website treft u meer informatie over ons aanbod Svedex deuren. U vindt productiedetails zoals maten en garantie, maar leest er ook alles over de eigenschappen van onze deuren.

Voor een persoonlijk en gedegen advies nodigen wij u van harte uit in één van onze wooncenters. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste deur die aansluit bij uw interieur en wensen. Wanneer u de deur van uw dromen heeft gevonden, kunnen wij deze kant-en-klaar bij u thuis bezorgen. Naast het leveren van de deur kunnen wij u ook helpen bij het vinden van de juiste specialisten om de deur te monteren. Hiervoor werken wij nauw samen met betrokken vakmannen.

Contact opnemen met Filippo Keukens Badkamers Tegels

Voor meer informatie over de Svedex deuren kunt u contact opnemen via 034 137 1080 of een e-mail sturen naar info@filippo.nl.

Svedex deuren kopen

 • Deuren stapelen" Tot wel 20% korting op Svedex deuren!

  Geniet in de maand april van 10% korting bij aanschaf van 1 deur, 15% korting bij 2 deuren en maar liefst 20% korting bij 3 of meer deuren van het merk Svedex!*
  In de showrooms van Amersfoort, Deventer en Ermelo vindt u de gehele collectie. De verkopers adviseren u graag over de mogelijkheden.

  Heeft u interesse? Bel, mail of kom langs en beleef alle mogelijkheden.

 • Design met pure eenvoud. Deze deur heeft vijf smalle horizontale ruiten en vlakliggende glaslatten. Inclusief satijnglas.

 • Elegante klassieker van vandaag. De optische verbindingen, gecombineerd met de 10 ruiten met elegante roedes, geven de deur diepte en een klassiek karakter. Inclusief gehard blank facetglas.

 • Design met pure eenvoud. Deze deur heeft drie kleine vierkante ruiten, gelijkmatig verdeeld en voorzien van vlakliggende glaslatten. Inclusief satijnglas.

 • Elegante klassieker van vandaag. Deze deur heeft een grote ruit, die met elegante roedes in zes vlakken is verdeeld. Daaronder een paneel met dieptewerking. De optische verbindingen geven de deur een extra klassieke uitstraling. Inclusief gehard blank facetglas.

 • Design met pure eenvoud. Deze deur heeft drie grote ruiten, gelijkmatig verdeeld en voorzien van vlakliggende glaslatten. Inclusief gezandstraald glas met blanke rand.

 • Elegante klassieker van vandaag. Het onderste deel bestaat uit twee verticale panelen met dieptewerking, terwijl het bovenste deel een ruit heeft. Extra mooi in combinatie met glas-in-lood! De optische verbindingen geven de deur een extra klassieke uitstraling.

 • Design met pure eenvoud. Deze deur heeft drie zeer smalle verticale ruiten en vlakliggende glaslatten. Inclusief blank glas.

 • Design met pure eenvoud. Deze deur heeft een zeer smalle verticale ruit en vlakliggende glaslatten. Inclusief blank glas.

 • Design met pure eenvoud. Deze deur bestaat uit vier gelijkmatige vlakken, met dieper liggende panelen. Voorzien van vlakliggende glaslatten rondom de panelen.

 • Design met pure eenvoud. Deze deur heeft drie smalle horizontale ruiten en vlakliggende glaslatten. Inclusief blank glas.

 • Origineel en opvallend design. Deur met rechthoekig ruitvlak, dat door diagonale, brede stijlen is onderverdeeld in vier asymmetrische ruitvlakken. Inclusief gehard blank glas.
 • Deze deur is eigentijds, met enkele freeslijnen worden op de deur drie vlakken gecreëerd, die door een optische brede middenstijl worden onderverdeeld.

 • Deze deur is eigentijds, de drie panelen worden verdeeld door twee brede stijlen, waardoor een evenwichtig deurbeeld ontstaat.

 • Origineel en opvallend design. Deur die met zes horizontale, brede banen is onderverdeeld in ongelijke delen.

 • Elegante klassieker van vandaag. Deze deur heeft bovenin twee verticale ruiten en daaronder één paneel met dieptewerking. De optische verbindingen geven de deur een extra klassieke uitstraling. Inclusief 12 vlaks rilgeslepen glas.

 • Deze deur is eigentijds, de twee ruiten met een brede middenstijl geven de deur een evenwichtige uitstraling. Inclusief blank glas.

 • Deze deur is eigentijds, de vier ruiten worden verdeeld door drie brede stijlen, waardoor een evenwichtig deurbeeld ontstaat. Inclusief gezandstraald glas.