Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Sponsorbeleid

Sponsorbeleid 

Filippo stimuleert mensen, instellingen en organisaties in hun streven tot het leveren van topprestaties. Jaarlijks ondersteunt Filippo enkele projecten/evenementen, verenigingen en zorginstellingen door middel van materieel, donaties, reclame, advertentie en/of persoonlijke inzet van personeel. Deze sponsoractiviteiten worden voldaan uit het budget dat hiervoor is opgesteld.

Nieuwe sponsorinitiatieven worden getoetst aan een viertal criteria.
Aan elk van de onderstaande criteria moet worden voldaan:

1.Maatschappelijke waarde
   Het initiatief heeft een maatschappelijke waarde.
2. Associatieve waarde
    Het initiatief levert een sterke en waardevolle bijdrage aan de associatie met Filippo.
3. Communicatieve waarde
    Het initiatief vermeldt Filippo in haar communicatie uitingen
4. Hospitality waarde
    Het initiatief heeft een verbinding met de klanten, medewerkers of andere stakeholders van Filippo.