Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Skantrae deuren

Kenmerkend voor Skantrae deuren is het luxe Scandinavische hout, de sublieme afwerking en het speciale veiligheidsglas, dat vijf keer sterker is dan normaal glas. Style uw deur geheel naar eigen smaak en maak een unieke deur die perfect aansluit bij uw interieur.

  • FSC- en PEFC-gecertificeerd
  • Speciaal veiligheidsglas wat vijf keer sterker is dan normaal glas
  • Eindeloos combineren tot de perfecte deur
  • Binnen- en buitendeuren

Style uw eigen binnen- of buitendeur

Ga voor een unieke binnen- of buitendeur met de variërende elementen die Skantrae biedt. Kies bijvoorbeeld voor een modern of klassiek deurbeslag met een bijpassend glassoort. Om het helemaal af te maken, heeft Skantrae ook componenten rondom de deur. Maak het geheel in uw woning bijvoorbeeld af met een mooie plafondlijst of een chique deurlijst.

Skantrae veiligheidsglas: vijf keer sterker dan normaal glas

Naast een stijlvolle look vindt Skantrae kwaliteit van groot belang. Zo werkt de Nederlandse deurenfabrikant met speciaal veiligheidsglas, wat vijf keer sterker is dan normaal glas. Hierdoor verkleint u de kans op een ongeluk aanzienlijk. Wanneer het glas toch breekt, valt het in kleine, minder gevaarlijke stukjes kapot.

Duurzaam en verantwoord Skantrae deuren

Naast een hoge kwaliteit speelt het milieu een belangrijke rol in de productie van Skantrae deuren. Zo is maar liefst 98% van de deuren gemaakt van duurzaam en verantwoord hout met het FSC- of PEFC-keurmerk. Deze keurmerken beschermen het leefgebied van planten en dieren, en houden gedurende het oogsten van het hout rekening met de lokale bevolking.

Het KOMO-certificaat

Alle Skantrae-modellen zijn voorzien van het felbegeerde KOMO-certificaat. Dit betekent dat de productie van de binnen- en buitendeuren plaatsvindt onder strenge KOMO-richtlijnen en dat er gebruik wordt gemaakt van gecertificeerde materialen.

Het keurmerk wordt verleend door een onafhankelijke instantie, zodat gebruikers verzekerd zijn van de kwaliteit van de producten en processen. Daarnaast voldoen de producten met een KOMO-keurmerk aan relevante wet- en regelgeving en overige eisen op het gebied van veiligheid.

Over Skantrae

De naam Skantrae is een samenvoeging van de woorden Scandinavië en het Deense woord Trae, dat hout betekent. De Nederlandse deurenleverancier heeft dan ook een sterke verbinding met het hoge kwaliteitsimago van de Scandinavische houtindustrie. Om de kwaliteit van de binnen- en buitendeuren steeds verder te verbeteren, is Skantrae voortdurend op zoek naar nieuwe innovaties en verbeteringen voor haar producten.

Skantrae deuren bij Filippo Keukens Badkamers Tegels

Filippo Keukens Badkamers Tegels heeft een ruim aanbod Skantrae binnen- en buitendeuren. Bezoek één van onze WoonCenters voor een bekwaam en persoonlijk advies of bekijk het aanbod online. Hier vindt u alle informatie zoals maatvoering (hoogte en breedte), afwerking en de garantie van de deuren.

Neem contact op met Filippo Keukens Badkamers Tegels

Voor meer informatie betreft de Skantrae deuren kunt u een e-mail sturen naar info@fillipo.nl of bellen naar 034 137 1080.

Skantrae deuren kopen

Getoond 0-30 van 37
Getoond 0-30 van 37