Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Siemens

Siemens: Indrukwekkende techniek. Fascinerend design.

Siemens combineert ruim 45 jaar lang innovatie met duurzame kwaliteit. Op dit moment is Siemens de op twee na grootste producent van huishoudelijke apparatuur in de wereld en nummer één in Europa. Dit succes dankt Siemens aan de bijna 50.000 medewerkers die wereldwijd de kwaliteit van onze producten waarborgen. 

Siemens gebruikt bijzondere technieken en is voorloper op het gebied van innovaties. Met de huishoudelijke apparaten van Siemens weerleggen we continu de grens van wat mogelijk is. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt genieten in een fractie van de tijd. Zo bereidt u een heerlijke maaltijd in de helft van de tijd met varioSpeed. Met Home Connect bedient u eenvoudig uw apparatuur waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast combineert u de strakke designs van de iQ700 apparaten naadloos tot één passend geheel. Koken en bakken was nog nooit zó gemakkelijk.

Siemens is bij Wooncenter Filippo verkrijgbaar bij de vestigingen Amersfoort, Deventer, Ermelo en Nijmegen. U bent van harte welkom om de ongekende mogelijkheden van bakken en braden te ontdekken.  

  • Uw gerecht bereiden in de helft van de normale baktijd. Met de nieuwe varioSpeed functie wordt uw gerecht perfect bereid in de helft van de normale baktijd!  En dat nu met maar liefst tot 500,= korting.
    Ter introductie van de innovatieve iQ700 varioSpeed bakovens met magnetron, hebben Siemens en Wooncenter Filippo een zeer interessante aanbieding.
  • *Bij aankoop van 5 of meer Siemens inbouwapparaten, waaronder minimaal 3 apparaten uit het studioLine programma, ontvangt u nu een gratis foodprocessor t.w.v.