Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

SieMatic

Elk individu is uniek, net zoals elke SieMatic keuken. Het merk ontwikkelt sinds de oprichting in 1929 keukens die bekend staan om hun design en elegantie. Filippo is officieel dealer van dit prachtige merk, en daar zijn we trots op.
SieMatic keukens vindt u in onze vestiging in Amersfoort. 

Mooi en handig
Bij SieMatic is het design is minstens zo belangrijk als het gebruiksgemak. Een voorbeeld hiervan zijn de greeploze kasten en lades. Het van oorsprong Duitse SieMatic maakt al sinds 1960 greeploze designs. Ook over de inhoud van de lades en kasten is nagedacht: met de MultiMatic serie brengt SieMatic een groot aantal handige ruimtewinners, die eenvoudig bevestigd en aangepast kunnen worden.

Tijdloos en elegant
Het Duitse keukenmerk werkt samen met gerenommeerde, internationale designers. SieMatic gebruikt materialen en constructies van topkwaliteit en creëert daarmee tijdloze ontwerpen. 

Om op ieders smaak in te kunnen spelen heeft SieMatic drie hoofdcollecties ontwikkeld Pure, Urban en Classic.
Keukens in de Pure collectie zijn uitgevoerd in de moderne stijl, met een naadloze afwerking en integratiemogelijkheden met de nieuwste (high-tech) inbouwapparaten en systemen. Ontwerpen van de stijl Urban passen perfect in het stadse design en kenmerken zich door bijzondere contrasten qua kleur en materiaal. De Classic stijl straalt elegantie uit, desgewenst uitgevoerd met extravagante details.

Kwaliteit veel geprezen
De kwaliteit van SieMatic is experts niet onopgemerkt gebleven: in de loop der jaren heeft het bedrijf diverse awards in ontvangst mogen nemen. In 2015 en 2016 waren dat onder andere de Interior Innovation Award, Interior Design Best of Year en de Reddot Design Award Best of the Best.

SieMatic wordt internationaal gezien als belangrijke vertegenwoordiger van de Duitse merkenkwaliteit en is in ieder type huis te vinden: van loft tot rijtjeshuis.

Uw wensen
Keukens van SieMatic kunt u compleet op uw wensen afstemmen en zijn daarom altijd maatwerk. Kiest u voor een achterwand in hoogglanslak, wilt u de televisie ingebouwd hebben of heeft u behoefte aan extra kastruimte?
Wij helpen u graag met het samenstellen van uw SieMatic droomkeuken. Neem contact op om een afspraak  in onze showroom in Amersfoort (0341-371080), of loop een keer binnen (Nijverheidsweg Noord 41, Amersfoort).

Keukeninspiratie opdoen? Klik hier.