Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Schuller

Schuller Keukens - hoogwaardige Duitse kwaliteit.

Alleen kwaliteit houdt stand.
Vandaar dat Schuller Keukens gelooft in de productie in eigen huis, continue productontwikkeling, continue kwaliteitscontrole en deze efficiency eveneens eisen van hun leveranciers.
Regelmatige producttrainingen van keukenadviseurs garandeert dat zij gedetailleerd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Schuller keukens, van materialen en innovaties. De keukens worden op de millimeter nauwkeurig geproduceerd op moderne productielijnen om vervolgens te worden geassembleerd door vakbekwame en ervaren medewerkers. Dit productieproces wordt regelmatig gecontroleerd volgens de richtlijnen van kwaliteitsmanagement. Al jaren heeft Schuller keukens een team van zeer bekwame engineers die zich hebben gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement. Dit ten dienste van de tevredenheid van klanten over de hele wereld.

Schuller onderscheidt 3 keukenstijlen
Kleur -  breng vreugde in het leven met de keukens van Schuller.
Rond  - waarom moet een keuken eigenlijk altijd rond zijn? 
Bar - integreer een BAR in de keuken - Schuller laat u ziet wat er gebeurt.

Schuller keukens vindt u in de showrooms in Ermelo, Deventer en Nijmegen. Loop door de showrooms en ontdek de mogelijkheden, de (verborgen) kwaliteit, ergonomie en functionaliteiten.

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze adviseurs.
U kunt desgewenst vrijblijvend een afspraak maken of bellen voor uw vragen: 0341 - 371080.

Keukeninspiratie opdoen? Klik hier.