Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

RAK Ceramics

RAK Ceramics is een van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van keramiek. Toonaangevende producten, onderscheidende productietechnologieën en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit heeft het merk bewezen bij vele kwaliteitsbewuste klanten overal ter wereld.

  • Deze hoogwaardige serie vloertegels bekoort door haar geheimzinnige glans. Het aantrekkelijke porselein is leverbaar in natuurlijke aardekleuren.

  • De serie vloertegels van Paradox bekoort door fascinerende metaaleffecten. Ze verleent ruimten een extravagante en fascinerende gevoelswaarde.

  • De perfecte combinatie van elegantie en aantrekkelijkheid. Bij de plavuizenserie Gems gaat het om een ongeglazuurd, van dubbele laag voorzien porselein voor wand en vloer, binnen en buiten.