Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Porcelanite Dos

Het ontdekken van nieuwe trends; nieuwe kleuren, texturen en afwerkingen. Vernieuwingen welke nooit eerder in de wereld van keramiek zijn vertoond en waarbij alleen het beste eindproduct telt. PORCELANITEDOS blijft zich continu verbeteren en vernieuwen met als belangrijkste doel trots te kunnen zijn op een leefruimte waar u van kunt genieten.

  • Vloertegel met houtstructuur. Breng een naturel houten look in iedere gewenste ruimte van uw woning. Geniet van de authentieke look van hout en ervaar het gemak van plavuizen.

  • Deze wengé kleurige vloertegel roept de charme van een houten vloer in iedere ruimte tot leven. Toepasbaar in iedere gewenste ruimte van uw woning. De 'houten' vloer is nu overal toepasbaar.

  • Neo Wood Cenzina; een vloertegel met de look van gerookt hout. Met deze tegel roept u de warmte van een authentieke en robuuste houten vloer middels een unieke vloertegel tot leven.

  • Een beuken vloer, maar dan keramisch. Neo Wood Haya vloertegels zorgen ervoor dat de beuken look overal in uw woning toepasbaar is. Zo geniet u van de rustige en warme uitstraling van deze houtstructuur waar u maar wilt.

  • De Neo Wood 1301 Serie introduceert met de kleur Roble het keramisch eiken. De warme en natuurlijke sfeer van eiken in de vorm van plavuizen.

  • Neo Wood Cenzina; een vloertegel met de look van gerookt hout. Met deze tegel roept u de warmte van een authentieke en robuuste houten vloer middels een unieke vloertegel tot leven.