Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Pastorelli

Produceren van kwalitatief hoogwaardig esthetisch tegelmateriaal. Dat is het doel van Pastorelli. Met het oog op deze kernwaarden brengt een van de eerste producenten in grès een exclusieve en sierlijke tegel in iedere gewenste ruimte of omgeving.

  • Quarzdesign wordt ook wel eens 'Lightstone'  genoemd; een natuursteen wandtegel die schittert door de kwartsiet substantie. De afwisseling tussen glans mat levert een zacht contrast in het gepolijste oppervlak van de tegel.

  • Quarzdesign wordt ook wel eens 'Lightstone'  genoemd; een natuursteen die schittert door de kwartsiet substantie. De afwisseling tussen glans mat levert een zacht contrast in het gepolijste oppervlak van de wandtegel.

  • Quarzdesign wordt ook wel eens 'Lightstone'  genoemd; een natuursteen die schittert door de kwartsiet substantie. De afwisseling tussen glans mat levert een zacht contrast in het gepolijste oppervlak van de vloertegel.