Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

ISO 9001:2008

Bouwcenter en Wooncenter Filippo is ISO 9001:2008 gecertificeerd

Bouwcenter en Wooncenter Filippo gaat voor kwaliteit. Wij hechten waarde om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden aan klanten, medewerkers, omgeving en milieu. Het toepassen en laten certificeren van kwaliteitsnormen maakt dit mede mogelijk.

Vandaar dat Bouwcenter en Wooncenter Filippo ISO 9001:2008 gecertificeerd is, certificaat nummer NL 6522. De internationale standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen.

Acht principes

ISO 9001:2008 is op gebaseerd op een achttal principes:
1. Klantgerichtheid
2. Leiderschap
3. Betrokkenheid van de medewerkers
4. Procesbenadering
5. Systeembenadering van managen
6. Continue verbetering
7. Besluitvorming op basis van feiten
8. Win-win relaties met leveranciers