Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Over ons

WoonCenter Filippo is het showroomconcept van Bouwcenter Filippo met in totaal 4 complete showrooms waar u terecht kunt voor keukens, badkamers, tegels en deuren. Vanuit de showrooms begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuzes en het bedenken van praktische oplossingen voor de inrichting van uw nieuwe of bestaande woning.

Familiebedrijf sinds 1923
Filippo is sinds 1923 actief in de bouwwereld. Het familiebedrijf, waarvan inmiddels de derde generatie Filippo aan het roer staat, is in Ermelo begonnen als onderneming in greswaren, kleiwaren en baksteen en is uitgegroeid tot wat we nu zijn: een holding met daarbinnen verschillende groothandelsbedrijven en Wooncentra die samen alles bieden als het om bouw en afbouw, keukens, badkamers, tegels en deuren gaat. Er zijn 6 Bouwcenter Filippo-vestigingen binnen onze groep in de plaatsen: Ermelo, Amersfoort, Deventer, Veenendaal, Nijkerk en Barneveld. En 4 Filippo wooncenter vestigingen in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen.

Deskundig
Voor Filippo staat u als klant centraal. Wij zetten onze expertise in om er samen een geslaagd project van te maken. Om dit te realiseren werken bij Filippo deskundige medewerkers met al jaren lange ervaring in het vak. Zo hebben we mensen die gespecialiseerd zijn in hout, houtbewerking, (bak)stenen, dakpannen, funderingsvloeren, tegelprojecten, deuren, badkamers en keukens.We kiezen bewust voor gerenommeerde merken waarvan we de kwaliteit en duurzaamheid kunnen garanderen.

Betrouwbaar
U kunt op ons rekenen. In de showrooms, bouwshops en met uw contactpersoon maakt u afspraken. Wij komen onze afspraken ook daadwerkelijk na. Onze jarenlange klantrelaties zijn daar een voorbeeld van. Filippo gaat wat materialen en producten betreft voor duurzaamheid, ook in onze relaties staan vertrouwen en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Kort samengevat wil Filippo een deskundige, betrouwbare en betrokken partner zijn voor haar klanten, waarbij klantvriendelijkheid en behulpzaamheid in de klantrelatie centraal staan.

Wij heten u van harte welkom in onze vestigingen!