Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Bezoekadres

Vestiging Nijmegen
Energieweg 58
6541 CX Nijmegen 
T +31(0)24 7503300
F +31(0)24 7503305

Openingstijden

Ma. t/m vr. 08.30 - 17.00
Do. 18.30 - 21.00
Za. 10.00 - 16.00
Zo. gesloten
Kijk hier voor aangepaste openingstijden.

Routebeschrijving

Contact

Service of onderdelen? Klik hier om ons service formulier in te vullen.
Aanhef
Voornaam*
Achternaam*
Bedrijf
Straat*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mail*
Ordernummer / Factuurnummer (indien van toepassing)
Bericht*

 

Badkamers, keukens en tegels in Nijmegen

Filippo Nijmegen is een speciaalzaak in badkamers, keukens en tegels. Wij hebben een divers en ruim assortiment badkamers en keukens, van gerenommeerde merken als Villeroy en Boch, Sphinx, Schüller en Keller. In onze showroom in Nijmegen staan complete keukens en badkamers opgesteld om u kennis te laten maken met de sfeer van de specifieke stijlen.

Badkamers Nijmegen

Badkamers Nijmegen

Keukens Nijmegen

Keukens Nijmegen

Tegels Nijmegen

Tegels Nijmegen

Badkamers Nijmegen

De badkamer is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van een woning. Het is namelijk een plek waar u even heerlijk tot rust kunt komen na een lange, zware dag. Bij Filippo Nijmegen kunt u daarom kiezen uit een ruim assortiment badkamers in diverse stijlen. Landelijk, klassiek, modern of tijdloos; in onze showroom vindt u altijd een badkamer die bij u past.

Merken badkamers bij Filippo Nijmegen

Filippo Nijmegen heeft in haar assortiment complete badkamers van topmerken als Villeroy en Boch, Keramag en Sphinx. Deze badkamers zijn bovendien volledig naar uw wens samen te stellen. Bij Filippo Nijmegen helpen wij u graag om de perfecte badkamer te realiseren.

Benieuwd naar ons assortiment badkamers? Bekijk hier het overzicht of klik op de onderstaande afbeeldingen om naar de stijl van uw keuze te gaan.

Landelijke stijl badkamers

Landelijke stijl badkamers

Klassieke stijl badkamers

Klassieke stijl badkamers

Moderne stijl badkamers

Moderne stijl badkamers

Tijdloze stijl badkamers

Tijdloze stijl badkamers

 

 

 

 

 

Keukens Nijmegen

Keukens krijgen steeds meer een sociale functie. Een keuken is niet langer alleen een plek om te koken, maar ook een plek om gezellig met familie en vrienden te vertoeven. Bij Filippo Nijmegen vindt u een ruim assortiment keukens die aan deze trend voldoen. De keukens zijn voorzien van moderne apparatuur, bieden voldoende opbergruimte én zijn geschikt om met een grote groep mensen samen te komen.

Merken keukens bij Filippo Nijmegen

Bij Filippo Nijmegen hebben wij keukens van diverse topmerken zoals Keller en Schüller. Onze keukens zijn in diverse stijlen verkrijgbaar: zo hebben wij moderne, landelijke, klassieke en tijdloze keukens. Bent u benieuwd naar onze keukens in Nijmegen? Klik hier voor het volledige keukenassortiment. U kunt ook een specifieke keuze maken door op één van onderstaande stijlen te klikken.

Klassieke stijl keukens

Klassieke stijl keukens

Landelijke stijl keukens

Landelijke stijl keukens

Moderne stijl keukens

Moderne stijl keukens

Tijdloze stijl keukens

Tijdloze stijl keukens

Tegels Nijmegen

Filippo Nijmegen heeft een groot assortiment tegels om uw nieuwe keuken of badkamer geheel naar eigen smaak af te maken. In onze showroom kunt u een grote collectie wand- en vloertegels van diverse bekende merken bezichtigen. Zo vindt u in de showroom in Nijmegen tegels van onder andere Caesar, Pamesa, Mosa en Dune.

Bij Filippo Nijmegen helpen wij u graag met het zoeken naar de perfecte tegel voor uw keuken of badkamer. U kunt ons assortiment tegels ook eerst online bekijken op onze pagina Tegels. Via de onderstaande tegels navigeert u direct naar een specifieke categorie tegels.

Vloertegels Materica

Vloertegels - Materica

Vloertegels Nijmegen Neo Wood 1303 Ceniza

Vloertegels - Neo Wood

Wandtegels Inside

Wandtegels - Inside

Wandtegels Iron

Wandtegels - Iron


 

 

 

 

Contact

Heeft u vragen over de keukens, badkamers en tegels bij Filippo Nijmegen? Bel dan gerust met telefoonnummer 024 – 750 3300. Wij staan u graag te woord.