Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

WoonCenter Filippo Deventer weer geopend

19 Oktober, 2012 11:32

Na ruim vier maanden hard werken, heeft er zich een ware metamorfose voorgedaan in de showroom te Deventer. En het resultaat mag er zijn! Een prachtige showroom die voor de komende jaren iedere woonwens in vervulling zal laten gaan. Inmiddels zijn de deuren weer geopend en zijn de reacties zeer positief.

Open dag
Op zaterdag 27 oktober a.s. organiseert WoonCenter Filippo een open dag. Tijdens deze kunt u profiteren van diverse leuke productacties en vermaak voor jong en oud. Kom dus op 27 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur naar WoonCenter Filippo Deventer.

Koopavond
De koopavond voor de showroom in Deventer is van de vrijdag naar de donderdag verplaatst. Zo hebben we op alle vestigingen van WoonCenter de koopavond op donderdag. Kijk hier voor meer informatie en contactgegevens.

Vorige Volgende