Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

WoonCenter Filippo Deventer verbouwt

8 Juli, 2012 07:16

Update: WoonCenter Filippo Deventer is inmiddels weer geopend.

Vanwege een ingrijpende verbouwing van onze showroom voor keukens, tegels en sanitair in Deventer, is deze gesloten. Naar verwachting zullen wij begin augustus onze deuren weer openen.

Onze afdeling verkoop is gedurende de verbouwing wel te bereiken via het algemene telefoonnummer van de vestiging Deventer: 0570-622525. Natuurlijk bent u van harte welkom in een van onze andere showrooms.

Wij danken u voor uw begrip en hopen u begin augustus weer te kunnen verwelkomen in onze totaal vernieuwde showroom in Deventer.

Showroomteam Deventer

Vorige Volgende