Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

WoonCenter Filippo Amersfoort geselecteerd als Miele Kitchen Inspirience Partner

27 September, 2012 08:26

WoonCenter Filippo Amersfoort is  door Miele geselecteerd als Miele Kitchen Inspirience Partner.Daarmee heeft Miele WoonCenter Filippo in Amersfoort toegevoegd aan hun selectie van dealers waarmee een bijzondere samenwerking wordt aangegaan. Het merk heeft hiervoor een select aantal dealers in het land gekozen, waarbij de deskundigheid en de service van een hoog niveau zijn. Daarnaast staat de bijzondere presentatie van de Miele inbouwproducten hoog in het vaandel.

Miele Op de Koffie

De showrooms van de Miele Kitchen Inspirience Partners moeten u als consument op de juiste manier van informatie voorzien en u te inspireren met de mogelijkheden van Miele inbouwapparaten in iedere omgeving.

Op de Koffie!

Ter ere van de benoeming tot Miele Kitchen Inspirience Partner kunnen wij u geheel gratis de speciale service van Miele genaamd Op de Koffie! (t.w.v. € 174,95) aanbieden bij aanschaf van vier Miele inbouwapparaten.

Bekijk de website van Miele voor meer informatie over Op de Koffie!

Vorige Volgende