Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Win een Novy afzuigkap - Storm voor de stilte. Het gaat beginnen.

22 Mei, 2013 09:47

Novy levert uitsluitend stille afzuigkappen. Onmisbaar in de keuken van vandaag. Het wordt daarom ook steeds logischer om het ontwerp van een keuken te beginnen met een stille afzuigkap. En hiermee maakt u nu kans op één van de tien gratis Novy-afzuigkappen.

Hoe doet u mee?
Het enige wat u hoeft te doen is een schets maken van uw ideale keuken, waarbij u begint met het plakken of schetsen van de afzuigkap van uw keuze uit de Novy-voorjaarscollectie 2013. De rest van de keuken schetst u eromheen. Daarbij kunt u natuurlijk onze hulp vragen. In de showrooms van WoonCenter Filippo is een deelnameformulier verkrijgbaar.

Zodra de keukenschets naar uw wens is, stuurt u de schets naar Novy Nederland. Dit kan als scan (pdf) naar info@novynederland.nl of per post in een voldoende gefrankeerde envelop naar:

Novy Nederland B.V.
t.a.v. afdeling Marketing
Postbus 342
3100 AV  SCHIEDAM

De schets van uw droomkeuken insturen is mogelijk van 15 mei t/m 30 september 2013. Alle inzendingen dienen te zijn voorzien van uw volledige contactgegevens en de gegevens van onze keukenzaak en/of bedrijfsstempel. Inzendingen die onvolledig zijn, kan Novy helaas niet in behandeling nemen.

Vakjury o.l.v. juryvoorzitter Robert Kranenborg
Een vakkundige jury onder leiding van topkok Robert Kranenborg beoordeelt de inzendingen. De tien leukste inzendingen worden beloond met een gratis Novy-afzuigkap. Dus laat uw fantasie de vrije loop, win een Novy-afzuigkap en hou het voortaan stil in uw keuken!

Kijk op www.gratisafzuigkap.nl voor de actievoorwaarden.

Vorige Volgende