Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Welk type badkamer past bij u?

18 Augustus, 2015 11:59

Na een lange dag is de badkamer dé plek om heerlijk tot rust te komen en uzelf in de watten te leggen. Het is bij uitstek een ruimte waar u zich helemaal op uw gemak wilt voelen.

Uw favoriete producten – shampoo, scrubgel, conditioner, bodylotion etc. – helpen hierbij en geven de badkamer persoonlijke accenten. De overkoepelende stijl van uw badkamer is idealiter ook een reflectie van uw persoonlijkheid en voorkeuren. Welk type badkamer past het beste bij u? Landelijk, modern of klassiek?


Landelijke badkamer

Als u warmte en gezelligheid voorop stelt, past een landelijke badkamer waarschijnlijk het beste bij u. Dit type badkamer is geïnspireerd door het plattelandsleven. Sfeer en warmte zijn sleutelwoorden. Ook wanneer u middenin de stad woont, creëert u met een landelijke badkamer een oase van rust.

Moderne badkamer

Minimalistisch en een strak design. Dat zijn de hoofdkenmerken van een moderne badkamer. Deze zijn bovendien doorgaans voorzien van alle luxe. Kwaliteit en trendy design gaan hand in hand.

Klassieke badkamer

Klassieke badkamers creëren een nostalgische en romantische sfeer. Ze hebben een chique uitstraling die noch oud noch modern aandoet en tot uitdrukking komt in stijlvolle elementen en materialen in rustige en zachte tinten.

Meer voorbeelden van de drie typen badkamers vindt u in het uitgebreide badkamerassortiment van Filippo. Kijk voor meer informatie op http://www.filippo.nl/wooncenter/badkamers

Vorige Volgende