Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Weekamp voordeur: ontvang 100,= retour! Comfortabel en veilig

21 April, 2015 09:40

Geef inbrekers geen kans!

Weekamp deuren: 100,= retourweekamp deuren actie mei 2015
Bij aanschaf van een Weekamp luxe voordeur bij Wooncenter Filippo in de maanden april, mei en juni 2015 ontvangt u - naast de concurrerende prijzen zoals u van ons gewend bent - een extra voordeel. 

U krijgt €100 per deur op uw rekening gestort door Weekamp Deuren B.V. bij aanschaf van een Weekamp luxe voordeur, inclusief gemonteerde driepuntssluiting en voorlak. Vul de actiebon in en stuur deze op naar Weekamp Deuren samen met een kopie van onze factuur. Weekamp stort dan het extra inkoopvoordeel rechtstreeks op uw rekeningnummer.

Waarom Weekamp voordeuren:
1) Prachtige collectie voordeuren
2) Betrouwbare kwaliteit
3) Aantrekkelijke prijzen
4) Razendsnel leverbaar inclusief alle denkbare bewerkingen
5) En nu extra veel voordeel!

De actie is voor aannemers en voor consumenten. De korting wordt 1x uitgekeerd. 

In de showrooms van Wooncenter Filippo in Amersfoort, Deventer en Ermelo treft u een zeer uitgebreide collectie deuren en beslag. Binnen en buitendeuren die een wezenlijk onderdeel toevoegen aan uw interieur en sfeer in huis. Klik hier voor meer informatie. 

Weekamp Deuren, all round deurenspecialist met uitstekende service
Met ruim 450 medewerkers is het familiebedrijf Weekamp één van de grotere merken van Nederland. Met tal van deuren snel en uit voorraad deuren zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast produceert wordt er Weekamp volop maatwerk. Weekamp staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en concurrerende prijzen. Meer informatie of heeft u vragen? Bel ons of kom langs bij Wooncenter Filippo. Specialisten helpen u graag!

 

 

Vorige Volgende