Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Warm water is zachter dan toiletpapier

16 Juli, 2015 09:54

DoucheWC's reinigen het onderlichaam met een lichaamswarme douchestraal die geïntegreerd is in het toilet.

De Italiaanse architect en designer Matteo Thun heeft de Geberit AquaClean Sela douchewc ontworpen.

Water is zachter dan toiletpapier
Water is bij onze dagelijkse lichaamsverzorging niet weg te denken. We wassen immers onze handen met water, we poetsen onze tanden ermee. Zo ook op het toilet: water werkt vele malen beter en zachter dan toiletpapier. Het reinigt, verfrist en biedt een nieuwe vorm van welzijn. Ontdek het AquaClean gevoel.

Lijkt een gewone toilet, heeft een verborgen douchearm

De AquaClean Sela lijkt een normaal toilet, maar met één druk op de knop komt de douchearm tevoorschijn. Vanwege de strakke, ongecompliceerde vormen van de Sela voegt dit luxe toilet zich naar elke badkamer. De douchewc is mooi van design en heeft een geraffineerde technologie.


Techniek
De intelligente techniek voor de douchefunctie en de aansluitingen voor de stroom- en waterleidingen zijn onzichtbaar in het keramiek geïntegreerd. De douchestraal voelt teder en luchtig aan en zorgt bij een minimaal water verbruik voor maximale hygiëne.

Afstandsbediening
Met de afstandsbediening of via het zijpaneel bedien je met één druk op de knop de douchefunctie. Een ervaring van verbluffende frisheid en pure hygiëne. U bepaalt zelf de intensiteit. De boiler warmt automatisch op zodra je op het toilet plaats neemt. Het energieverbruik is minimaal. Het keramiek is voorzien van een vuilwerend oppervlak. De toiletzitting kan samen met de deksel worden weggenomen, voor eenvoudige reiniging. Geberit AquaClean Sela voldoet aan de moderne eisen op het gebied van hygiëne, design en duurzaamheid.

Heeft u ook interesse in een doucheWC? Onze specialisten kunnen u nog veel meer vertellen over de mogelijkheden en toepassingen. Vraagt u hen gerust om deskundig advies. U bent van harte welkom in de showrooms in Amersfoort, Deventer, Ermelo en Nijmegen.

U kunt ook bellen met 0341-371080.

 

Vorige Volgende