Notice [8]: Undefined property: stdClass::$url
Error in bestand /home/filippo/domains/filippo.nl/public_html/wooncenter/includes/classes/class.page.php op regel 322
Notice [8]: Undefined property: stdClass::$parent
Error in bestand /home/filippo/domains/filippo.nl/public_html/wooncenter/includes/classes/class.page.php op regel 326
Notice [8]: Undefined property: stdClass::$friendlyurl
Error in bestand /home/filippo/domains/filippo.nl/public_html/wooncenter/includes/classes/class.page.php op regel 332
Notice [8]: Undefined property: stdClass::$id
Error in bestand /home/filippo/domains/filippo.nl/public_html/wooncenter/includes/classes/class.page.php op regel 336

Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Vloertegels met houtstructuur

Eén van de trends van de laatste jaren op tegelgebied zijn tegels met een houtstructuur. Deze tegels bestaan al jaren, maar de laatste tijd worden ze steeds meer gebruikt door interieurontwerpers. Dit heeft mede te maken met nieuwe technieken. De uitstraling van de tegels is authentieker dan ooit. Vraag is waarom kies je voor houtstructuur tegels in plaats van een echte houten vloer? In dit blog een aantal redenen.

Onderhoud

Eén van de grote voordelen van houtstructuur tegels is het gemak van het onderhoud. Tegels zijn relatief onderhoudsarm, met de reguliere schoonmaakwerkzaamheden worden ze al goed onderhouden. Soms kan het verstandig zijn om een speciaal schoonmaakmiddel voor tegels aan te gebruiken, vaak volstaat stofzuigen en dweilen.

Een houten vloer vraagt daarentegen meer onderhoud. Om de nerven goed zichtbaar te houden moet u de vloer  met de jaren  licht opschuren en behandelen met een speciale coating. Tegels met houtstructuur zijn dus vergelijkbaar in uitstraling, maar besparen u een hoop werk.

Vloerverwarming

In nieuwbouwhuizen of zelfs in bestaande bouw vervangt vloerverwarming steeds vaker de traditionele radiatoren. Tegels zijn uitermate geschikt voor deze vorm van verwarming. Met houtstructuur tegels combineert u de voordelen van vloerverwarming met de warme uitstraling van hout.

Vloertegels in de badkamer

De designmogelijkheden van tegels zijn eindeloos. Nu is dit op zich geen voordeel ten opzichte van hout, want een houten vloer is ook uitermate geschikt voor een design interieur. Op één plek in een huis schiet een houten vloer echter tekort: de badkamer. In de badkamer merkt u het voordeel van de houtstructuur vloertegel ten opzichte van de houten vloer. Een badkamer wordt al snel te vochtig voor de houten vloer, met alle gevolgen van dien. Een tegel met houtstructuur is bestand tegen het vochtgehalte van een badkamer en biedt daarnaast alle designvoordelen van hout.

Houtstructuur vloertegels bij Wooncenter Filippo

Bij Wooncenter Filippo treft u een ruim assortiment tegels. Serenissima Grigio serie en Del Conca hout serie zijn een voorbeeld van ons aanbod aan houtstructuur vloertegels.  In onze showrooms ervaart u de sfeer die een vloeren uitstralen. Onze specialisten kennen de kenmerken van de tegels en geven u advies over de toepassingsmogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst in onze showroom in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen. U kunt vooraf al een kijkje nemen bij ons aanbod vloertegels.