Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Villeroy & Boch: strak design met klassieke elementen

4 Mei, 2016 10:51

Villeroy & Boch is een bekende naam in de wereld van badkamers, toiletten en servies. De designs van dit 18e-eeuwse merk zijn tijdloos en van uitmuntende kwaliteit. Wij vertellen u graag meer over de prachtige ontwerpen van Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch is gespecialiseerd in badkamer en wellness, maar ontwerpt ook servies en tegels. Je komt de producten van Villeroy & Boch hierdoor in het hele huis tegen: in de badkamer, het toilet, de keuken, de woonkamer en in de eetkamer.

Villeroy & Boch in de badkamer

Villeroy & Boch dankt een groot deel van zijn goede reputatie aan zijn baden en wasbakken. De baden en wasbakken hebben een strak design met klassieke elementen, zoals te zien is bij de poot van de wasbak op de afbeelding. Ook het bad toont een klassieke vorm met een licht opstaande rand.

 

 

 

 

 

Het strakke design van Villeroy & Boch komt in deze wasbak weer sterk naar voren. Bij dit wasmeubel is er gebruik gemaakt van een donkere houten basis, met links een moderne wasbak met afgeronde hoeken. Op de basis van de meubel ligt een mooie matglazen plaat.

Villeroy & Boch in het toilet

Ook de toiletten en bidets van Villeroy & Boch hebben een moderne stijl. De ronde vormen van het toilet en het bidet hebben een prettige en sierlijke uitstraling.

 

 

 

 

 

 

Op de afbeelding hiernaast is te zien dat het toilet en bidet een meer hoekig ontwerp hebben. Desalniettemin behouden ze hun rondingen.

Villeroy & Boch in de keuken

Geen keuken is compleet zonder een prachtige keramische spoelbak van Villeroy & Boch. Keramiek is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen, stoten of schokken. Hierdoor blijft de spoelbak langer mooi. De prachtige strakke stijl geeft de keuken een luxueuze en moderne look.

 

 

 

 

Naast prachtige spoelbakken ontwerpt Villeroy & Boch ook zeer mooie keukenkranen voor de moderne én traditionele keuken. De armaturen ‘Como’ en ‘Como Shower’ hebben elk zijn eigen stijl en uitstraling.

 

 

 

 

 

Kortom: met Villeroy & Boch bent u verzekerd van een modern en tegelijkertijd ook klassiek thuis. Wilt u ook Villeroy & Boch in uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Filippo Keukens Badkamers Tegels.

Vorige Volgende