Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Uitgelicht: Keller Keukens

4 Februari, 2016 09:00

Keller is een oer-Hollands keukenmerk en weet daarom als geen ander wat de Nederlandse consument zoekt in haar keuken. Keller is een A-merk en één van de grote spelers in de keukenmarkt en speelt in op de nieuwste keukentrends. Het merk heeft keukens in verschillende stijlen, zoals modern, landelijk of klassiek. Keller Keukens: betrouwbaar én betaalbaar.

De mogelijkheden van Keller Keukens

Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels verkopen wij diverse Keller Keukens in verschillende stijlen: denk aan landelijke keukens, nostalgische keukens, design keukens en greeploze keukens.

Deze keukens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Keller begrijpt als geen ander dat de kleur van een keuken erg belangrijk is en daarom zijn de keukens in maar liefst 1950 NCS-kleuren en 9 trendkleuren leverbaar.

Ook biedt het merk een grote diversiteit aan materialen. Zo heeft Keller lak-, kunststof-, fineer-en massief houten keukens. Voor lakkeukens zijn er drie mogelijkheden:

  • Hoogglans lak: schitterende glans en glad.
  • Zijdeglans lak: de glansgraad ligt tussen mat en hoogglans in.
  • Structuur lak: wordt gekenmerkt door een fijne korrel.

Er zijn diverse kunststof afwerkingsmogelijkheden. Zo kunt u onder meer kiezen voor:

  • Melamine
  • Kunststof ommanteld
  • Hoogglans kunststof

De houten keukens van Keller zijn onder te verdelen in fineer en massief. Bij fineer is de toplaag van hout en bij massief hout is het complete front van hout gemaakt. Met deze grote keuze aan kleuren en materialen is er voor elke gezinssituatie en smaak een geschikte Keller Keuken te vinden.

De geschiedenis van Keller Keukens

Keller Keukens is een Nederlands merk wat in 1935 is opgericht door Gerard en Henk Keller uit Pijnacker. Pas vanaf 1946 begonnen zij met het maken van keukens: in eerste instantie maakten zij keukens voor projecten. Vanaf 1948 produceren zij ook luxe keukens voor particulieren.

Keller Keukens hedendaags

Momenteel is Keller Keukens een A-merk en één van de grote spelers in keukenland. Naast Nederland verkopen zij ook keukens in België, Engeland, Frankrijk en Portugal. Bent u in het bezit van een nieuwbouwwoning? Dan is de kans groot dat u een Keller Keuken heeft: nog steeds levert Keller veel keukens in projecten.

Keller Keukens bij Filippo Keukens Badkamers Tegels

Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels in Deventer hebben wij een groot aanbod aan Keller Keukens. Als u meer informatie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze vestiging Deventer.

Vorige Volgende