Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Svedex deuren: Kwaliteit van eigen bodem

1 September, 2015 15:12

Dat binnendeuren naast een functionele rol ook een esthetische rol hebben, weten ze bij Svedex en Wooncenter Filippo als  geen ander. Het Nederlandse merk Svedex produceert al sinds 1954 binnendeuren, naar eigen zeggen: ‘eerlijke Hollandse producten. Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar’, en dat kunnen wij alleen maar beamen. Voor elke stijl en elk interieur is er wel een deur te vinden. Svedex speelt  uitstekend in op de wensen van de klant en combineert divers design met hoogstaande materialen. Met een stijlvolle binnendeur uit bijvoorbeeld de Elite- of Character- serie verfraait u uw woning aanzienlijk.

Dat een glazen deur ook heel sfeervol is, en kan zijn. Het kan een ruimtelijker beeld geven aan de desbetreffende ruimte waar die deur voor staat. Dat is alles in combinatie met de functie van de deur.

Svedex Elite

De Elite-serie wordt gekenmerkt door pure eenvoud; symmetrie staat centraal. De deuren uit deze serie zijn fraai afgewerkt en te verkrijgen in verschillende ruitcombinaties. Glas  is heel sfeervol en geeft ruimte. Afhankelijk van de toepassing en functie van de deur wel goed om in gedachten te houden dat u uw privacy enigszins beperkt. Bij Wooncenter Filippo letten we daarnaast  altijd op de mate waarin licht wordt doorgelaten. Hier onder ziet u drie modellen uit de Elite-serie. Alle Svedex deuren zijn afgelakt met extreem hoogwaardige Superlak. Deze unieke lak voorkomt krassen en vlekken en verkleurt nooit. U krijgt bovendien maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie op de Superlak.

 

Svedex Character

De Character-serie van Svedex straalt bovenal elegantie uit. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties van panelen en glaswerk. Zo bestaat de Character CA11 uit maar liefst tien glaspanelen met elegante roedes – ideaal wanneer u veel licht wilt doorlaten in de ruimte. Heeft u liever wat meer privacy? Dan past de Character CA18 beter bij u. Dit model heeft enkel glaswerk aan de bovenzijde van de deur en daar onder twee fraai afgewerkte panelen die de deur diepte geven. Een mooie tussenoplossing vindt u in de Character CA13.

Wilt u meer weten over Svedex deuren? Op de site van Wooncenter Filippo vindt u een groot assortiment aan Svedex deuren. Kijk voor meer informatie (bijvoorbeeld m.b.t. maten en typen glas) op onze site: http://www.filippo.nl/wooncenter/svedex-deuren

Of vraag naar onze specialisten op het gebied van deuren: voor Amersfoort is dat Ton van der Hoek, in Deventer is Martijn Bongers onze deurenspecialist en vraag in Ermelo naar Maerten Assen.

Vorige Volgende