Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

studioLine actie: gratis 10 jaar garantie!

16 April, 2013 09:47

Speciaal voor studioLine consumenten bieden wij u de mogelijkheid om naast de verlengde Siemens basisgarantie van vijf jaar nog eens vijf jaar extra garantie erbij te kopen, zodat u tien jaar zorgeloos van uw Siemens apparatuur kunt genieten.En koopt u tussen 1 april en 31 juli 2013 minimaal 5 Siemens inbouwapparaten (waarvan 2 studioLine), dan krijgt u de 10 jaar garantie ter waarde van € 499,- helemaal gratis!

Actie: gratis 10 jaar garantie
Om deze toegevoegde waarde van Siemens nader te onderstrepen, ontvangt u, wanneer u in de periode tussen 1 april en 31 juli 2013 minimaal 5 Siemens inbouwapparaten aanschaft, de 10 jaar garantie gratis. Een voordeel van maar liefst € 499,-. Wanneer u ook de espressoautomaat aanschaft, loopt uw voordeel op tot € 599,-. Vraag ernaar bij uw dealer.

Garantievoorwaarden
• Alle apparaten dienen in één keer in Nederland te zijn aangeschaft en in Nederland in gebruik te zijn.
• Alle apparaten dienen tussen 1 april en 31 juli besteld te zijn en geleverd voor 31 december 2013.
• Registratie dient online plaats te vinden op www.siemens-home.nl/garanatie.
• Wanneer u binnen de garantietermijn van 10 jaar een beroep moet doen op Siemens Service, verzoeken wij u het certificaat en de aankoopnota bij de hand te houden
• De Siemens inbouwapparaten (minimaal vijf) komen uit verschillende productgroepen; twee of meer apparaten uit het studioLine assortiment.
• De Solitaire kraan geldt uitsluitend als zesde apparaat en behoort niet tot de commissie van vijf apparaten

 

Volledige garantievoorwaarden 10 jaar garantie studioLine

Garantie registreren
Registreer uw 10 jaar studioLine garantie, en wordt lid van Club studioLine

Uw voordelen op een rij
Met het 10 jaar studioLine garantiecertificaat heeft u samen met de aankoopbon recht op 10 jaar garantie op uw inbouwapparatuur. U betaalt tien jaar lang geen materiaalkosten én geen arbeidsloon. In het derde tot en met het tiende jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten (als u al een beroep moet doen op uw garantie). Wanneer u uw studioLine producten online registreert, kunt u zich ook kosteloos aanmelden voor Club studioLine.*

U ontvangt dan gratis een welkomstgeschenk thuis. Binnen twee maanden na uitlevering van uw apparatuur, kunt u zich aanmelden voor een persoonlijk telefonisch consult. En we houden u graag op de hoogte van exclusieve Club studioLine acties en de laatste ontwikkelingen. Zo kunt u uw apparatuur goed onderhouden, en continu inspiratie opdoen om uw apparatuur te gebruiken.

Vorige Volgende