Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

SieMatic toont haar visie over keukens Pure, Classic en Urban

3 November, 2015 10:05

SieMatic is al jaren toonaangevend in keukens en heeft een geheel eigen visie ontwikkeld. Bij SieMatic maakt de keuken deel uit van het totale interieur. Daarbij denkt men niet vanuit een bepaalde woonstijl maar vanuit een lifestyle. Wonen is immers nauw verbonden met een persoonlijke manier van leven. Dit heeft grote invloed op de visie waarmee SieMatic keukens ontwikkelt en laat zien. Bij SieMatic hebben keukenstijlen plaats gemaakt voor lifestyles. Keukens worden voortaan gepresenteerd in een compleet ingericht interieur, waarin u uw gewenste lifestyle en woonbeleving herkent.SieMatic Urban

Bovendien zijn de adviesgesprekken bij SieMatic en Wooncenter Filippo op meer dan keukens gericht: desgewenst worden bezoekers begeleid door een adviseur die de klanten begeleid voor tegels, houten vloeren, deuren en/of kastsystemen in de gekozen lifestyle.

SieMatic onderscheidt de thema’s Pure, Classic en Urban. Met Pure laat SieMatic nieuwe design ontwikkelingen zien die zich onderscheiden door een strak gelijnde, streng geordende en zelfs minimalistische architectuur. SieMatic Classic geeft een eigentijdse interpretatie van grote klassieke ontwerpstijlen die naar wens kunnen worden gecombineerd waardoor een persoonlijke stijl ontstaat. Met Urban sluit SieMatic aan op een meer non conformistische lifestyle, waarin vooral een jongere, op het stadsleven gerichte generatie zich herkent.

Wilt u zich ook laten inspireren door de nieuwe stijlen van SieMatic en keukens? In de Wooncenter Filippo showroom in Amersfoort proeft u in de geheel verbouwde showroom alle sferen Pure, Classic en Urban aan den lijve.

Alvast de brochure online bekijken?
Klik hier voor de brochure Pure
Klik hier voor de brochure Urban
Klik hier voor de brochure Classic

SieMatic Pure SieMatic Pure

 

Wij sturen de documentatie met veel plezier per post naar u toe.

Aanhef*
Voornaam
Achternaam*
Bedrijf
Straat*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
Email*
Ik wil informatie over*

Vraag/opmerking

 

 

 

 

Vorige Volgende