Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Schüller: het duurzame Duitse keukenmerk uitgelicht

11 Januari, 2016 14:32

Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels verkopen wij diverse keukens van het Duitse merk Schüller. Het merk onderscheidt zich door goede kwaliteit en ongekende mogelijkheden op het gebied van kleuren en indelingen. Daarnaast worden de keukens op een duurzame wijze geproduceerd. Schüller: een hoogwaardige keuken voor een scherpe prijs.

 De geschiedenis van Schüller

Het Duitse keukenmerk Schüller is in 1966 opgericht door Otto Schüller. In eerste instantie maakte het merk uitsluitend keukenbuffetkasten. In 1971 werden de eerste inbouwkeukens geproduceerd. Schüller begon als bedrijf met 25 werknemers en is inmiddels uitgegroeid tot een mondiaal keukenmerk met 1300 werknemers. Daarnaast staat het bedrijf in de top 5 van wereldwijde marktleiders in keukenverkoop: jaarlijks verkoopt Schüller meer dan 100.000 keukens.

Schüller staat bekend om zijn duurzaamheid

Schüller vindt duurzaamheid erg belangrijk. Er wordt tijdens de ontwerpfase, de productiefase én bij de logistiek rekening gehouden met de natuur. Schüller zet zich maximaal in voor het milieu en gaat bewust om met hout: de onderneming is daarom ook de trotse drager van het PEFC- keurmerk.

De vrachtwagenvloot van Schüller wordt continu getoetst aan de eisen van de nieuwste Euro-emissieklasse. Hierdoor wordt met name de uitstoot van stikstofdioxide en fijnstof tot 80% gereduceerd.

Daarnaast voldoen alle verpakkingsmaterialen aan de door de Duitse wet gestelde eisen. Eén van de eisen is dat verpakkingsmaterialen milieuvriendelijk geproduceerd worden. Schüller werkt bovendien samen met een recycling-firma om alle verpakkingsmaterialen te recyclen.

Schüller keukens bij Filippo Keukens Badkamers Tegels

De keukens van Schüller worden uitsluitend via retailers geleverd, zodat het best mogelijke advies en de beste service gegarandeerd kan worden. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels vindt u in de showrooms in Deventer, Ermelo en Nijmegen het assortiment van Schüller, met onder andere de modellen:

-Schüller Cambia: Een landelijke keuken waarbij u de kleuren van de frontjes kunt combineren. Deze keuken is verkrijgbaar in 22 kleuren die met elkaar gecombineerd kunnen worden.

- Schüller Elba: dit bijzondere model heeft een moderne en chique uitstraling. De Schüller Elba is zowel greeploos als met grepen verkrijgbaar. Daarnaast kunnen deze twee stijlen gecombineerd worden. Dit model is verkrijgbaar in twee kleuren: grijs imitatiebeton (zie foto) en donkergrijs imitatiekeramiek. 

 schuller elba

- Schüller Malta: deze landelijke keuken heeft een moderne touch, doordat deze gemaakt is van hoogglans kunststof. Bijzonder aan deze keuken is dat de binnenkant van de keukenkasten verlicht zijn. De helderheid van de binnenverlichting is aanpasbaar. Deze prachtige keuken is verkrijgbaar in twee hoogglans kleuren: kristalwit en kristalgrijs.

 Welke Schüller keuken past het best bij u?

Het uitzoeken van een keuken is een leuke, maar moeilijke klus. Onze adviseurs staan daarom altijd klaar om u te ondersteunen en met u mee te denken welke Schüller keuken het beste bij u en uw gezin past. Neem voor meer informatie contact met ons op, maak een afspraak met onze specialist of kom langs in één van onze showrooms in Deventer, Nijmegen, Ermelo of Amersfoort.

Vorige Volgende