Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Sanitair met extra ondersteuning bij zitten/opstaan en extra grip van Villeroy en Boch

11 Juni, 2015 12:20

Villeroy & Boch presenteert O.novo Vita: ondersteunen bij het zitten en/of staan, extra grip, barrierevrije douchevloeren van acryl. Comfort en functionaliteit.

Comfort en functionaliteit zijn de twee kerneigenschappen van de volledig vernieuwde O.novo Vita badkamercollectie van Villeroy & Boch. Met deze vernieuwde collectie haakt Villeroy & Boch in op de vraag naar comfortbadkamers met een aantrekkelijk design en functionaliteit.

Verhoogd gebruiksgemak:
* Ondersteunen bij het zitten en/of staan
* Extra grip 
* antibacteriële afwerking bij de toiletzitting
De vraag naar comfortabel en veilig sanitair is met de jaren aanzienlijk gestegen. Villeroy & Boch speelt hier op in met de vernieuwde badkamercollectie O.novo Vita. De collectie met wastafels, toiletten en toiletzittingen voldoet aan alle hedendaagse markteisen en de DIN 18040 standaarden voor ‘barrièrevrij bouwen’. Comfort, veiligheid en hygiëne zijn de belangrijkste kenmerken van deze badkamer. Zo is er gedacht aan ondersteuning bij het zitten en/of staan in de badkamer, extra grip en antibacteriële afwerking bij de toiletzitting. Uiteraard is het sanitair zeer rolstoelvriendelijk. Naast de comfort, speelt design een grote rol. De aangepaste elementen zijn zeer subtiel geïntegreerde en op het eerste gezicht nauwelijks zichtbaar. Dit maakt O.novo Vita de perfecte oplossing voor elke badkamer.

 

Minimalistisch design:
* barrierevrije douchevloeren in acryl, duurzaam, sterk, antislip
Villeroy & Boch biedt tevens barrierevrije douchevloeren aan in acryl; de Architectura MetalRim vloeren. Deze vloeren zijn gegoten in acryl dat bijzonder sterk, duurzaam en stoot-, breuk én kleurbestendig is. Bovendien kunnen deze douchevloeren worden uitgerust met VilboGrip: een antislipoppervlak die zorgt voor extra veiligheid.

 Architectura MetalRim heeft een schitterend minimalistisch ontwerp met een geïntegreerde verzonken afvoer. De douchevloer is beschikbaar in Wit en StarWhite . Er kan gekozen worden uit 31 modellen en twee verschillende randhoogten van 15 en 48 millimeter en twee oppervlakte-uitvoeringen. De Architectura MetalRim-douchevloeren zullen in de toekomst ook beschikbaar zijn in diverse matte kleuruitvoeringen.

Bij de Wooncenters van Filippo in Amersfoort, Deventer, Ermelo en Nijmegen kunt u terecht voor deze oplossing voor comfort en veiligheid. Vraag er naar bij uw adviseur.

Villeroy en boch O novo vitaVilleroy en boch O novo vitaVilleroy en boch O novo vitaVilleroy en boch O novo vita

Vorige Volgende