Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Quookerdag bij WoonCenter Filippo Amersfoort

11 December, 2013 09:15

Op zaterdag 21 december organiseert WoonCenter Filippo in samenwerking met Quooker de Quookerdag in onze showroom te Amersfoort. De Quookerdag is het moment om de voordelen van de meest revolutionaire kokend-water-kraan, welke inmiddels in een op de zes keukens is geplaatst, zelf te ervaren. Tijdens deze dag zal het team van Quooker de gehele zaterdag aanwezig om u informeren over de mogelijkheden van de verschillende modellen. De Quooker is een ware revolutie, is energie- en waterbesparend en veilig. De nieuwe Quooker Fusion is zelf een volledige mengkraan voor zowel warm, koud en kokend water.

Kom op zaterdag 21 december naar WoonCenter Filippo Amersfoort en ontdek waarom de Quooker jouw keuken compleet echt compleet maakt!

Vorige Volgende