Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Quooker Flex: de veilige en flexibele kokendwaterkraan

9 Januari, 2017 17:12

De Quooker kokendwaterkraan is vernieuwd: de Quooker Flex is een kokendwaterkraan die beschikt over een flexibele uittrekslang en heeft dezelfde voordelen als de standaard Quooker. Dat is ideaal wanneer u de borden schoonspoelt, de spoelbak reinigt, sla wast of een pan met water vult.

Direct heet water

Of u nou eieren kookt, een kruik vult, noedelsoep maakt, thee zet of couscous bereidt; u zet de waterkoker aan en moet een paar minuten wachten tot het water kookt. Dat hoeft niet meer met de Quooker Flex. U tapt hiermee direct kokend water uit de kraan. Ook hoeft u de kraan niet te laten lopen voordat het water warm wordt. Het water is direct heet, zodat u geen water verspilt.

Energiebesparing

Het Quooker reservoir zorgt dat u de hele dag direct beschikking heeft over kokend water. Het reservoir is voorzien van hoogvacuümisolatie, waardoor het verhitten van het water in het reservoir slechts vijf cent per dag kost. De kraan is in hoogte verstelbaar, zodat u de kraan vlak boven de te vullen pan of kom kunt plaatsen om spatten te voorkomen.

Veilig

Jaarlijks raken er zo’n 150 kinderen van nul tot vier jaar gewond door het omvallen van een pan of waterkoker. De Quooker kan niet omver getrokken worden en is veilig voor kinderen dankzij de kindveilige bediening: u drukt twee keer  en draait de knop, zodat kinderen de kraan niet per ongeluk kunnen aanzetten. Ook wordt de kraan niet heet, zodat u zich hier niet aan kunt branden. De hete waterstraal is niet massief, maar bestaat uit kleine druppeltjes. Wanneer u in aanraking komt met de druppeltjes trekt u in een reflex uw hand terug, waardoor u zich niet brandt.

Kom langs in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in de Quooker Flex? Kom dan langs in een van onze showrooms in Amersfoort, Ermelo, Deventer of Nijmegen, waar u de kokendwaterkraan kunt bekijken en kopen. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de Quooker Flex.

Vorige Volgende