Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Prettige mensen, prettige keuken en badkamer verkopers!

30 Januari, 2015 12:58

Kent u onze specialisten op het gebied van keukens en badkamers? Wij stellen ze graag aan u voor: Arnold, Anton, Ben, Brigitte, Coen, Eef, Emile, Jeroen, John, Jolanthe, Lorenzo, Rene, Saskia en Ton. Binnenkort treft u ze hier online ook allemaal aan. Prettige en deskundige mensen waar u geheel vrijblijvend advies aan kunt vragen over alles op het gebied van badkamers, keukens, tegels en deuren.

Zij helpen u met veel plezier en beantwoorden al uw vragen. Als u dat wenst maken zij geheel vrijblijvend een (3d) tekening en/of offerte voor u op. Heeft u gevonden wat naar uw wens is en wilt u tot aankoop over gaan? Dat (moment) bepaalt u bij Filippo helemaal zelf. Wij respecteren u als klant, mens en respecteren uw privacy. Wij nodigen u graag uit tot een bezoek in onze showrooms, heel graag tot ziens, een lekker kopje koffie of thee staat voor u klaar.

Showroomteams

Vorige Volgende