Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Perfecte hygiëne: Sphinx wandcloset zonder spoelrand

18 November, 2014 15:52

Bij closets zonder spoelrand zijn er geen verborgen plekken waar zich vuil kan afzetten en ophopen. Tegelijkertijd zorgt de nieuwe waterverdeler voor een hygiënisch onberispelijk spoelgedrag.

Sphinx RimfreeDe Sphinx Rimfree wandcloset is eenvoudig in onderhoud

De gehele binnenzijde is aanzienlijk makkelijker stralend schoon te houden. Het bespaart u tijd, water en schoonmaakmiddel. Zonder spoelrand vervalt ook de gebruikelijke verstopplaats voor bijvoorbeeld drugs in doorgangsruimten en justitiële instellingen.

Uitgekiende watergeleiding

De nieuwe waterverdeler, ontworpen volgens een unieke techniek, leidt het spoelwater in het closet gelijkmatig naar rechts, naar links en direct in de sifon. De geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler zorgt voor een betrouwbare spoeling, ook bij verschillende spoelstromen. Aanvullende regulerende externe voorzieningen zijn niet nodig.

De Rimfree wandclosets zonder spoelrand zijn te vinden in de series Sphinx 300 en Sphinx 345.

Voor meer informatie helpen onze adviseurs u graag verder. In de showrooms in Amersfoort, Ermelo, Deventer en Nijmegen staan de Rimfree closet in onze showrooms. Klik hier voor alvast meer informatie van Sphinx.

 

AANBIEDING: Nu tijdelijk bij aankoop van een Sphinx Rimfree closet met zitting een Sauna bezoek voor twee kado! Klik hier voor meer informatie.

 

Vorige Volgende