Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Onderhoudtips: Lang en veel plezier van uw keuken

25 November, 2014 11:58

Heeft u een nieuwe (Siematic) keuken? Met deze onderhoudstips heeft u er gegarandeerd lang en veel plezier van.

Uw keuken voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en gezondheid.U zult veel en lang plezier hebben van uw SieMatic keuken, zeker als u deze tips opvolgt voor het onderhoud van uw keuken.

* Algemene tips voor het onderhoud

* Speciale onderhoudstips voor fronten

* Bescherming van meubelen naast en boven vaatwasmachines, ovens, kookplaten en kleine huishoudelijke apparaten

* Werkbladen

* Speciale onderhoudstips voor interieurelementen

Klik op Onderhoudstips voor uw (Siematic) keuken van Filippo voor het complete bestand.
Wij adviseren u om altijd eerst de gebruiksaanwijzing van uw apparaat of keuken te volgen.
Daarin staan soms specifieke onderhoudstips voor het betreffende apparaat.

Vorige Volgende