Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Omleidingsroutes weekend 27/2 en 06/03 Poort Neerbosch Nijmegen

16 Februari, 2015 09:37

Afsluiting Poort Neerbosch weekend 27/2 en 06/03. Zie bijgaand de omleidingsroutes om Wooncenter Filippo Nijmegen te kunnen bereiken.

Vrijdag 27-2-2015 vanaf 19.00 uur tot maandag 02-03-2015 tot 06.00 uur
Vrijdag 06-03-2015 vanaf 19.00 uur tot maandag 09-03-2015 tot 06.00 uur

In verband met wegwerkzaamheden van het project Poort Neerbosch zijn er twee weekenden gepland waarbij het kruispunt Neerbosscheweg-IJpenbroekweg/Hogelandseweg gesloten is. Dit om portalen te plaatsen en benodigde kabels te spannen. Hiervoor zijn omleidingsroutes ingesteld. Om vanuit westelijke richten of zuidelijk richting ons Wooncenter te bereiken raden wij u aan deze routes te volgen. Zie onderstaand de tekening. Excuus voor het ongemak.

Omleiding

Vorige Volgende