Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Nu bij SieMatic 1 kast naar keuze cadeau

3 Januari, 2013 15:51

Bestel voor 31 maart 2013 bij ons uw nieuwe SieMatic keuken (levering uiterlijk 31 december 2013) en u ontvangt 1 kast naar keuze cadeau. Dat mag de hoogst geprijsde kast zijn.

SieMatic ActieKijk op de SieMatic actiepagina, vul het formulier in en u ontvangt een waardebon per e-mail. Print de e-mail uit en verzilver hem bij een van onze WoonCenters!

In onze showroom vertellen wij er graag het fijne van. Dus kom naar de showroom en laat u inspireren door ons aanbod en beleef de voordelen van een SieMatic keuken.

Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk de collectie keukens op de SieMatic pagina van onze website. Hier vindt u een uitgebreide selectie van keukenmodellen welke zijn ontworpen volgens de enige echte SieMatic standaard; functioneel en topdesign. Van klassiek tot modern. Zo vind u altijd een keuken in een stijl die bij de sfeer van uw woning past!

Voor meer informatie over deze actie kijkt u op de SieMatic website of neem gerust contact met ons. Wij vertellen u er graag het fijne van!

Let op, de 'kast cadeau'-actie is niet van toepassing op de SieMatic S3.
Vorige Volgende