Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Noteborn lanceert nieuwe website

10 Maart, 2014 09:54

Kanstenwanden-producent Noteborn heeft haar nieuwe website gelanceerd. Hiermee toont het merk haar nieuwe gezicht als totaalinrichter voor slaapkamer, woning en kantoor. Volledig geschikt voor ieder denkbaar apparaat.

Noteborn.com

De website toont alle mogelijkheden binnen de collectie en is daarom de beste plek voor voorbereidend werk alvorens je een bezoek aan de showroom brengt. Je kunt je op noteborn.com volledig oriënteren en gebruik maken van de praktische informatie, voorbeelden en suggesties van de kenners.

Oriënteer je nu beter dan ooit en profiteer van de kracht van maatwerk. Kijk snel op Noteborn.com, laat je overtuigen en we verwelkomen je graag in onze showroom.

Vorige Volgende