Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Nieuwe Grohe thermostaatkraan: extra comfort, veiligheid en besparing van water

4 Mei, 2015 11:16

Grohe vernieuwt de populaire thermostaatkraan: extra comfort, veiligheid en besparing van water.

De populariteit van thermostaatkranen groeit onverminderd door. Mensen hechten steeds meer waarde aan extra comfort, veiligheid en besparing. Wooncenter Filippo en haar leverancier Grohe speelt hierop in met de vernieuwde reeks Grotherm 1000 thermostaatkranen.

De verbeteringen bestaan uit een nieuwe ranke Grohe CoolTouch® body die nooit te heet wordt, ergonomisch gevormde metalen grepen, Grohe TurboStat® technologie en de waterbesparende EcoButton. Door het moderne tijdloze design en het uitgebreide productassortiment zijn de nieuwe thermostaatkranen de perfecte oplossing voor iedere badkamer, van renovatie tot nieuwbouw, voor zowel opbouw als inbouw.

SafeStop
Met de optimale ergonomie en de hoogste veiligheidsstandaard in zijn segment is de Grohtherm al jarenlang de ideale thermostaatkraan voor iedere gebruiker, van kinderen tot senioren. Ondanks de mooie ranke body van de vernieuwde thermostaatkraan, wordt deze dankzij de 100% Grohe CoolTouch® technologie nooit te heet. Het hete water in de kraan wordt omgeven door een koudwater kanaal waardoor de buitenzijde van de kraan nooit te warm wordt om vast te pakken. Bovendien kan, dankzij de SafeStop, de watertemperatuur niet zomaar voorbij de vooraf ingestelde temperatuur van 38º C gedraaid worden. Dankzij de vleugelgreep op de achterzijde van de grepen is de kraan zeer comfortabel in gebruik, zelfs met natte ingezeepte handen.

Het uiterst gevoelige thermo-element Grohe TurboStat® geeft ook in de vernieuwde versie in een fractie van een seconde water van de gewenste temperatuur en houdt deze constant gedurende de douchebeurt. Dit betekent nooit meer last van onnodige waterverspilling om de gewenste temperatuur te zoeken. Mocht de koudwatertoevoer onverwachts wegvallen, dan wordt de heetwatertoevoer automatisch afgesloten om verbranding te voorkomen.

Waterbesparing tot 50%
Het gemak wordt nog meer vergroot door de Grohe Aquadimmer® waarmee met één greep zowel de waterhoeveelheid kan worden bepaald, als eenvoudig kan worden gewisseld tussen de badkraan en handdouche. Met de EcoButton kan worden gekozen voor 50% van de waterhoeveelheid om te kunnen genieten van een waterbesparende douche waarmee de Grohtherm 1000 een waardevolle bijdrage kan leveren aan het milieu.

Meer informatie over thermostaatkranen? Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen. Bel 0341-371080 of kom langs. U bent van harte welkom.

 

Vorige Volgende