Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Nieuw: SieMatic wereld Pure, Urban en Classic in de showroom in Amersfoort

29 Juni, 2015 14:21

De keuken is er voor alle zintuigen. Dat zie, voel, ruik, voel en proef je in de nieuwe SieMatic wereld bij Wooncenter Filippo in Amersfoort. De afgelopen periode is de bovenverdieping helemaal verbouwd en zie hier het resultaat. 

Met de stijlen Urban, Pure en Classic van SieMatic ontdekt u de nieuwe ruimte voor al uw ideeën.

Pure: De moderne keuken als een eiland van rust
Classic: Klassiek in een nieuwe compositie
Urban: Historische elementen

Wij nodigen u van harte uit om dit met eigen ogen te komen bewonderen in de showroom aan de Nijverheidsweg Noord 41. De onderstaande foto's geven u alvast een impressie.

SieMatic wereld Pure, Urban en Classic in Amersfoort SieMatic wereld Pure, Urban en Classic in AmersfoortSieMatic wereld Pure, Urban en Classic in Amersfoort

Vorige Volgende