Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Nieuw: de Quooker heetwaterkraan in stijlvol zwart

2 Augustus, 2017 14:52

Zwart is een stijlvolle kleur met gracieuze en mysterieuze uitstraling. In uw keuken mogen zwarte details dan ook niet ontbreken. Wilt u een chique sfeer creëren in uw keuken met innovatieve apparatuur? Ga dan voor een Quooker heetwaterkraan. De multifunctionele kranen zijn nu verkrijgbaar met een zwarte finish.

De perfecte combinatie

Zwart is vooral zo geliefd omdat de kleur met vrijwel alle kleuren en materialen te combineren is. De donkere kleur past bij elke stijl: van klassiek en romantisch tot landelijk en modern. Een zwarte Quooker in combinatie met een betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look. Gecombineerd met glazen kasten en een minimalistisch design geeft de kraan uw keuken een elegante uitstraling. Met een marmeren werkblad rondom uw zwarte Quooker creëert u een sfeer van luxe en design. De zwarte Qooker kraan is dus geschikt voor elke keuken.

Verschillende modellen

De nieuwe lijn met zwarte Quooker kranen is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo is de Fusion Square met strakke vierkante hals nu verkrijgbaar in het zwart, evenals de Fusion Round, de sierlijke ronde kraan. Beide kranen zijn mengkraan en kokendwaterkraan in een: in enkele seconden wisselt u van koud naar kokend water.

Wist u dat…

  • De Quooker een 100% Nederlandse uitvinding is?
  • De kraan heel zuinig is en in stand-by maar 5 eurocent per dag verbruikt voor de verhitting van het water?
  • U zich niet zomaar brandt aan het kokende water, omdat de waterstraal uit hele kleine druppeltjes bestaat?
  • Eén op de vijf keukens is voorzien van een Quooker kokendwaterkraan?
  • Kinderen de kraan niet per ongeluk kunnen aanzetten door de kindveilige bediening?

Inspiratie opdoen in onze showrooms

In de showrooms van Filippo Keukens Badkamers Tegels kunt u op uw gemak de nieuwe Quooker kranen bekijken. Kom inspiratie opdoen in Ermelo, Amersfoort, Deventer of Nijmegen: onze keukenspecialisten voorzien u graag van uitgebreid advies voor uw droomkeuken.

Volgende