Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Nieuw bij Filippo: Kraan gebruiken zonder aan te raken

15 December, 2014 09:02

Door de  geavanceerde sensortechnologie in de miscea kraan, kunt u de kraan gebruiken zonder ze aan te raken. Een goede handhygiëne met de mogelijkheid voor exacte dosering van de porties zeep en desinfectans. Nu ook verkrijgbaar bij WoonCenters Filippo*.

De Miscea is gemakkelijk te bedienen, is van roestvrij staal met ronde glanzende en transparante vormen, een interactieve gebruikersinterface en LED-verlichting. Met dit mooie design zijn al meerdere prestigieuze internationale design awards gewonnen voor zowel het design, de multifunctionaliteit en de eenvoudige bediening. miscea kraan hand hygiene waarom

Duurzaam
De miscea bespaart tot 70% water in vergelijking met handmatig bediende kranen. Het geven van water stopt automatisch. Ook het gebruik van een vaste dosis zeep en desinfectans, zorgen voor aanzienlijke besparingen op dit gebied.

Kwaliteit
Miscea kranen zijn geproduceerd met traditionele Zwitserse kwaliteit, aandacht voor detail, zorgvuldig ontwerp, superieure kwaliteit en een passie voor uitstekend vakmanschap. verwachten. Er zit standaard twee jaar garantie op alle miscea hand hygiëne systemen. Tevens staat een toegewijd team van Filippo en Miscea experts altijd paraat om u bij elk aspect van de aftersales te helpen.

Wilt u meer informatie? Wij informeren u graag: 0341-371080.

* Verkrijgbaar bij al onze vestigingen. Te bewonderen in onze vestiging Amersfoort.

Vorige Volgende