Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Mooie woorden in het Kontakt Ermelo en Harderwijk

19 Maart, 2015 10:06

Mooie woorden van journalist Marco Jansen in het Kontakt Ermelo en Harderwijk over Wooncenter Filippo en ons team.

Koken is tegenwoordig een beleving

Door: Marco Jansen

Filippo trends

"Filippo is al sinds 1923 een begrip in Ermelo, maar wij zijn meer dan het begrip Filippo Bouwcenter'', verzekert hoofd showroom Jeroen Koenders. ,,Ons Wooncenter heeft een showroom van 1800 m2 met badkamers en keukens. Daarnaast hebben we een breed assortiment vloer- en wandtegels en deuren. Het gemak voor de klant is dat we alles onder één dak hebben."

Lees het gehele krantenartikel online 

Vorige Volgende