Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Merk uitgelicht: ATAG keukenapparatuur

15 Maart, 2016 10:42

ATAG is hét keukenapparatuurmerk voor de gepassioneerde en zelfverklaarde topchef. Koken met apparatuur van hoge kwaliteit verhoogt het kookplezier. En wat is er nu leuker dan koken met apparatuur die er ook nog eens mooi en stijlvol uitziet?  

ATAG door de jaren heen

Het inmiddels internationaal bekende bedrijf is ongeveer zestig jaar geleden begonnen in een schuurtje in de Achterhoek. De twee oprichters van ATAG - Antoon Tijdink en Antoon van Goor -speelden na de oorlog handig in op de grote vraag naar eenvoudige kookapparatuur. Zij kwamen met de oplossing voor deze behoefte: het tweevlamskomfoortje, waarmee men efficiënt kon koken op twee pitten.

Wanneer in 1956 steeds meer Nederlandse gezinnen overschakelen op aardgas, komt ATAG met het viervlams gasfornuis op de markt. Dit blijkt opnieuw een gat in de markt te zijn. Ondertussen wordt er niet stil gezeten en blijft het merk zich ontwikkelen. Na het gasfornuis volgen al snel de eerste inbouwkeukens met onder andere koelkasten en afwasmachines. De inbouwkeukens blijven een grote trend en ook hier weet ATAG op in te spelen: de keramische kookplaat wordt ontwikkeld. Enkele jaren later wordt het assortiment uitgebreid met een inductie kookplaat, die anno 2016 nog altijd razend populair is.

Vandaag de dag heeft het Achterhoekse bedrijf klanten over de hele wereld. De professionals van ATAG ontwikkelen nog steeds gebruiksvriendelijke producten, waarbij zij veel waarde hechten aan het uiterlijk van de apparatuur.

Keuken- en kookinspiratie met het Cook! Magazine

Naast het ontwikkelen en produceren van de beste kookapparatuur om de lekkerste maaltijden op tafel te toveren, houdt ATAG zich ook bezig met het uitbrengen van het Cook! Magazine. Deze magazines staan allen in het teken van een ander thema. In het Cook! magazine vertelt ATAG u bijvoorbeeld over de beste opstelling voor uw keuken en wordt de geschiedenis van het wokken uitgelicht. Natuurlijk mogen heerlijke recepten ook niet ontbreken in deze magazines.

De juiste keukenapparatuur voor uw droomkeuken

Bent u enthousiast geworden over het merk ATAG? Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels helpen wij u graag bij het vinden van de juiste apparatuur, stijl en inrichting van uw ideale keuken. Maak een afspraak met één van onze deskundige adviseurs voor een advies op maat.
Vorige Volgende