Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Maak uw SieMatic keuken compleet met Miele apparatuur

29 April, 2013 11:41

Bij WoonCenter Filippo geeft u uw SieMatic keuken de finishing touch met Miele apparatuur. Bij aankoop van een SieMatic keuken profiteert u namelijk nu van combinatievoordeel. Een keukenapparatuur pakket bestaande uit een Miele afzuigschouw, kookplaat, combi-oven, inbouw koelkast en vaatwasser voor maar EUR 3.500 inclusief B.T.W.

Miele wandschouwafzuigkap

Deze designafzuigkap overtuigt door het materiaalgebruik van mat geborsteld roestvrij staal met glas en een perfecte afwerking.

 

 

 

Miele kookplaat

Deze keramische kookplaat van Miele met een breedte van 58 cm heeft een RVS rand rondom het eenvoudig te reinigen glaskeramische oppervlak. De krachtige warmtebronnen zijn van alle gemakken voorzien. Per zone wordt de restwarmte aangeduid en het vermogen stel je per zone nauwkeurig in met de geavanceerde tiptoetsen. Indien gewenst kun je ook de kookstartautomaat instellen.

 

 

Miele combi-oven

De Miele Combimagnetron is veelzijdig en heeft een inhoud van 43 liter. De krachtige magnetronfunctie en de conventionele verwarmingssoorten, zoals hetelucht plus, grillen of circulatiegrillen, kunnen afzonderlijk ingesteld worden of gecombineerd gebruikt worden. Hierdoor krijg je aanmerkelijk kortere bereidingstijden. De magentron heeft een maximaal vermogen van 1000 Watt. Met de timer kun je de kooktijd/eindtijd instellen waardoor de combimagnetron automatisch wordt uitgeschakeld. De Miele Combimagnetron is uitgerust in RVS en de binnendeur van CleanGlass. Hierdoor is de binnendeur heel eenvoudig te reinigen.

 

Miele inbouw koelkast

Deze Miele inbouw koelkast heeft een koelinhoud van 155 liter, 3 verstelbare legplateaus en 2 groente- en fruitlades. Teven is deze Miele K9212i zuinig voor uw portemonnee dankzij de A+ energieklasse.

 

 

 

Miele vaatwasser

Volledig integreerbare A++ inbouw vaatwasser van Miele met een capaciteit van 13 couverts. Met besteklade en flexibele indeling. Voorzien van 5 wasprogramma's, uitgestelde start (24 uur), resttijdindicatie, AquaStop waterbeveiliging.

 

 

 

 

Deze actie is geldig t/m 30 mei 2013. Vraag in de showroom naar meer informatie en de voorwaarden.

Vorige Volgende