Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Koken naar keuze: Gas, keramisch of inductie?

3 Februari, 2015 14:32

De tijd dat een fornuis standaard uit vier pitten bestond ligt inmiddels ver achter ons. Smaken verschillen nu eenmaal. Kies bij Filippo de kookplaat die bij uw leven past. Wilt u na een drukke werkdag snel klaar zijn of wilt u juist lekker en veilig koken voor het gezin. Misschien bent u een hobbykok en wilt u de gasten culinair verrassen! Een ieder heeft zo zijn eigen wensen weten we uit ervaring. koken met gas, keramisch of inductie

Gas
Koken op gas is nog steeds heel populair in Nederland. Wil je je gasten culinair verrassen of juist een snelle wokschotel op tafel toveren? Jij hebt het voor het zeggen als je kookt op gas. Door te koken op gas ervaar je een maximale controle over de warmtebron. Gas is nog steeds de meest energiezuinige keuze.
* Je kookt met veel variatie
* Je houdt van sfeer
* Je kookt het zuinigst*
* Je kiest voor veiligheid
* Je wilt écht wokken

Keramisch
Snel iets roerbakken zonder al te veel schoon te hoeven maken achteraf? Kies dan de keramische kookplaat. Een prima alternatief voor inductie én heel eenvoudig in het gebruik. Restwarmte kun je benutten om gerechten warm te houden. Het design is mooi strak. Schoonmaken is bovendien zó gebeurd: vochtige doek erover en klaar.
* Je bespaart op de aanschafprijs
* Je kookt met gemak
* Je maakt in no-time schoon
* Je hebt een modern interieur

Inductie
Inductie is de snelste manier van koken: in minder dan vijf minuten kookt het water. Inductie koken zit in de lift. Logisch, steeds meer mensen willen snel en zorgeloos kunnen koken, ook met spelende kinderen in de keuken. De tiptoetsen of draaiknoppen zijn voorzien van een kinderslotbeveiliging. En de inductiekookplaat geeft alleen warmte af wanneer de pan erop staat. Heel veilig dus!

* Je kookt veilig
* Je zet snel een goede maaltijd op tafel
* Je kookt energiezuinig
* Je maakt in no-time schoon
* Je houdt van strak design

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij adviseren u graag. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring en kan u meehelpen de juiste keuze te maken.

Bron: Bouw&Wonen.nl

Vorige Volgende