Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Keukentrends in 2015

2 Juni, 2015 09:25

Nu het eerste kwartaal van 2015 erop zit worden de trends voor dit jaar steeds duidelijker. We zetten de belangrijkste en opvallendste trends voor u op een rij.

Houten keukenkastjes

Keuken FilippoHout was altijd al populair in de Nederlandse keukens. De trendy keukens van 2015 combineren verschillende  materialen met elkaar. Door de combinatie lak en hout ontstaat een speels effect.

Kiezen voor verschillende materialen in 1 keuken creëren een unieke look voor uw keuken, daarnaast staat hout altijd garant voor een warme uitstraling en volop sfeer.

Keuken op maat

De trend voor ambachtelijke meubels is al een tijdje aan de gang. In de keuze voor een nieuw interieur wordt steeds vaker gezocht naar meubels op maat. Ook in de keuken komt deze trend terug. Mensen zijn steeds meer op zoek naar een unieke look voor hun keuken. Door onderdelen op maat te maken kan een keuken totaal naar eigen wens samengesteld worden, alles is mogelijk.

Less is more

Een andere trend is meer rust en structuur in de keuken. De keukens van 2015 hebben geen onnodige handvatten of grote ruimtes om het fornuis. Een trendy keuken is vooral ruimtelijk en geeft een gevoel van openheid. Less is more, dit zorgt voor rust en ruimte in de keuken. Een ontwikkeling die past binnen deze trend zijn de fornuizen van PITT-cooking. Het fornuis wordt dan geïntegreerd in het keukenblad.

Unieke keukens bij Filippo

Samenvattend kan gezegd worden dat een eigen inbreng voor een uniek modern en toch warm keukenontwerp de trend is voor 2015. Dit kan door verschillende materiaalsoorten te combineren of door complete onderdelen op maat te laten maken.

Heeft u al een idee voor uw droomkeuken in 2015? Kom dan langs bij Filippo, onze adviseurs staan  u graag te woord zodat u binnenkort kunt genieten van een keuken volledig samengesteld volgens uw wensen. Daarnaast vindt u hier een greep uit ons aanbod aan keukens.

Vorige Volgende