Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Journalisten schrijven over Wooncenter Deventer en Nijmegen

12 Maart, 2015 12:31

"Wensen vertalen in een maatwerk ontwerp" en "Klanten brengen lekkers om ons te bedanken". Dit zijn de twee titels die de journalisten gegeven hebben aan een portret van Wooncenter Filippo in Deventer en in Nijmegen.

Wooncenter Filippo is deze week te vinden in twee kranten. De Deventer Centraal en de Brug hebben een sprekend artikel geplaatst waarin Emile van der Kolk en Brigitte Jeurissen aan het woord zijn. Beiden adviseren met veel plezier en kennis de consumenten die de showrooms bezoeken voor keukens, badkamers, tegels en in Deventer ook deuren.

 

 

redactie deventer centraal maart 2015redactie nijmegen de brug maart 2015

Vorige Volgende