Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Jetstone introduceert keramiek van een centimeter massief

2 November, 2012 12:37

Als specialist in luxe steenachtige werkbladen, zijn natuursteen en composiet uiteraard peilers in het assortiment van Jetstone. Maar ook keramiek begint een steeds prominentere rol te krijgen. Het materiaal beschikt namelijk over een uitermate hoge kras-, vlek-, en hittebestendigheid. En de ontwikkelingen in kleuren en structuren zijn bijzonder interessant.

En het wordt nog interessanter. Jetstone introduceert namelijk keramiek van 1 centimeter massief. Strak, minimalistisch en zonder beperkingen te combineren met rvs onderbouwspoelbakken.

Vanaf begin oktober is deze nieuwe randafwerking beschikbaar in diverse keramiekkleuren.

Vraag in de showroom naar meer informatie.

Vorige Volgende