Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Inspirerende Workshop Culinair Italië, zaterdag 30 januari 2016

5 Januari, 2016 10:26

Italië en de Italiaanse keuken zijn geliefd in Nederland. Een goede reden voor Miele om de kookworkshop Culinair Italië nog eens te herhalen! Tijdens de kookworkshop bereidt u vijf heerlijke Italiaanse gangen. 

Klanten van Wooncenter Filippo hebben zeer goede ervaringen met de workshops van Miele. Bij de Miele workshop Culinair Italië gaat het niet alleen over pizza en pasta. U gaat tijdens deze workshop Culinair Italië onder leiding van de Miele-chefs, koken zoals de Italianen.  U doorloopt de gangen: antipasti, primi, secondi, contorni en dolci waarin u aan de slag gaat met brood, artisjokken, kwartel, zeebaars, cannoli en panna cotta. Aan het eind van de workshop geniet u van uw eigen bereide maaltijd in het sfeervolle restaurant van het Miele Culinary Institute.

Datum: zaterdag 30 januari 2016
Prijs per persoon: € 69,50
Locatie: Miele Experience Center - Vianen. 

Workshop Miele Culinair Italie

Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven. Er wordt minder nadruk gelegd op de apparaten. U hoeft dan ook niet over Miele-apparatuur te beschikken om deel te nemen.

De workshops zijn interessant voor iedereen met een passie voor koken, proeven en eten beleven. Benieuwd naar de agenda van de workshops van het Miele Culinary Institute? Bekijk het volledige overzicht en boek uw plek!

 

 Workshops Miele Culinair

 


Vorige Volgende