Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Fotowedstrijd: win een luxe high tea voor 4 personen

17 Maart, 2015 10:30

Maak een MOOIE, LUDIEKE, ONVERGETELIJKE, ORIGINELE, ADEMBENEMENDE FOTO van jouw favoriete KEUKENAPPARAAT of KEUKENGEREEDSCHAP en win een luxe high tea voor 4 personen!

Post deze foto op onze Facebook-pagina www.facebook.com/wooncenterfilippo en zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen jouw foto liken. Of stuur je foto naar wedstrijd@filippo.nl dan posten wij deze voor jou . Zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen jouw foto liken. De foto met de meeste “likes” wint de wedstrijd.
De wedstrijd loopt van 16 maart tot en met 29 april 2015. Op donderdag 30 april maken we de winnaar bekend. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.


Vorige Volgende