Badkamers

Een badkamer is uw persoonlijk domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past, of het nu gaat om modern, landelijk, tijdloos of klassiek.

Keukens

De keuken is een plek waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Wij realiseren ons dit als geen ander en spelen daarom optimaal in op uw persoonlijke wensen. Ons showroomteam helpt u bij de keuze die het beste voldoet aan uw wensenpakket of voorziet u, indien gewenst, van een persoonlijk ontwerp.

Tegels

Laat u verrassen in onze uitgebreide showrooms. Er is in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen namelijk een uniek tegel- en natuursteenassortiment tentoongesteld. Uitgebalanceerd en doordacht. Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig.

Deuren

U neemt geen genoegen met zomaar een stoel, zomaar een lamp of zomaar een vloer. En dus ook zeker niet met zomaar een deur. Een wezenlijk onderdeel van uw interieur, dat u elke dag blijft tegenkomen. Daarom zoekt u deuren die iets toevoegen aan de sfeer die u wilt creëren.

Filippo ontvangt wederom Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

18 April, 2017 15:46

Filippo Keukens Badkamers Tegels mag zich opnieuw voegen bij de selecte groep van keukenzaken die het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche voert.

Een nieuwe keuken die vanaf het eerste moment naar uw zin is? En die goed wordt geïnstalleerd? Het kan! Bij Filippo Keukens Badkamers Tegels, want bij ons is het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche namelijk de normaalste zaak van de wereld. Filippo Keukens Badkamers Tegels mag ook dit jaar het prestigieuze Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche voeren. Dit keurmerk is toegekend door consumenten. Want wie kan de kwaliteit van een keukenzaak nu beter beoordelen dan de klanten zelf?

Vakmensen
Het kopen van een nieuwe keuken lijkt een fluitje van een cent. De foto's in woonmagazines tonen de mooiste en meest praktische inrichtingen. In de showrooms kijkt u uw ogen uit. En toch… als u zelf eenmaal voor de keuze staat hoe uw keuken er precies uit moet zien en wat u er exact in wilt hebben, blij

kt dat niet altijd even eenvoudig. Daarom is het prettig om te werken met vakmensen die u helpen uw wensen te realiseren en alle aspecten uitstekend weten te coördineren. 

Constante kwaliteit en service
Om teleurstellingen in de keuken zoveel mogelijk te voorkomen heeft de Vereniging Comfortabel Wonen een aantal jaren geleden het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche in het leven geroepen. Een onafhankelijk en betrouwbaar keurmerk waaraan de consument goede en betrouwbare keukenzaken kan herkennen. De beoordeling is vrij uniek. Want niet de branche zelf, maar de consument bepaalt via strenge criteria welke keukenzaken het keurmerk wel of niet verdienen. U herkent ze aan het vignet.

Hoe werkt het?
Hoe werkt het? Klanten worden gevraagd om een vragenlijst over kwaliteit en service in te vullen. De vragen variëren van hoe de ervaringen met de verkopers zijn, tot en met het nakomen van garanties. Maar ook of men zelf weer bij die winkel zou kopen, of men de winkel bij anderen zou aanbevelen. Tot slot geven de klanten de zaak een rapportcijfer. Negentig procent van alle ondervraagde klanten moet een hoge score geven om de keukenzaak voor het keurmerk te laten slagen. Het hele proces wordt begeleid door een registeraccountant. Deze geeft ook bij elk label een accountantsverklaring af.

Elk jaar opnieuw
De gecertificeerde keukenzaken worden elk jaar opnieuw door klanten beoordeeld. Een keuken-zaak met het keurmerk moet zich dus blijven bewijzen. Daarom is het keurmerk een uitstekende leidraad voor consumenten om een goede en betrouwbare keukenzaak te herkennen. U krijgt waar voor uw geld.

Hobbykok of magnetronchef
Om tot een goed beeld van uw ideale keuken te komen, moet u zichzelf afvragen waarvoor u de keuken gaat gebruiken. Is dat voornamelijk koffiezetten en het opwarmen van een magnetron-maaltijd? Of bent u een hobbykok en verzorgt u regelmatig een uitgebreid diner? Gaat er in de keuken gegeten worden en wilt u er misschien ook nog lekker natafelen? Wilt u op gas gaan koken of kiest u voor keramisch of inductie? En wat voor achterwand past er het beste bij het werkblad van uw keuze? Naast deze praktische kant is natuurlijk ook de sfeer van de keuken belangrijk. Houdt u van ultra modern design, of spreekt de ambiance van vroeger u meer aan?
Op al deze vragen krijgt u bij Filippo Keukens Badkamers Tegels antwoord.

Interesse? Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met één van onze specialisten in Amersfoort, Deventer, Ermelo of Nijmegen.


 

 

Vorige Volgende